Alle categorieën

Nieuws

Je bent hier : Home > Nieuws

Het medische voertuig, wat ze willen —— Luanchuan

Tijd: 2023-04-03 Hits: 60

De afgelopen jaren zijn er steeds meer mobiele medische voertuigen van ORICH Medical Device naar steden, dorpen, mijnen en grenzen verplaatst ... De aangekochte klanten zijn diverser geworden, zoals de commissie voor gezondheid en gezinsplanning, ziekenhuizen, centra voor lichamelijk onderzoek, algemene logistieke afdelingen, het rode kruis en ondernemingen... die verschillende behoeften en verschillende missies hebben. Alleen die mensen die medische voertuigen nodig hebben, kennen hun waarde.

In mei 2017 investeerde Luanchuan County nog eens 2 miljoen RMB en gaf het Luanchuan People's Hospital en het Luanchuan Traditional Medicine Hospital de opdracht om gezamenlijk twee multifunctionele voertuigen voor lichamelijk onderzoek van ORICH Medical Device te kopen volgens het principe om het beste van het beste te selecteren.

20190403090809_839

provincie Luanchuan

Er zijn veel bergen terwijl er minder land is in Luanchuan. "De jongens lopen de berg af, de meisjes trouwen vanaf de berg en de ouderen worden op de berg gepakt" is een getrouwe beschrijving van het leven in Luanchuan. Hier is de medische dienst geblokkeerd vanwege zware bergwegen. Vooral voor die lege nest vlier is het moeilijk om in geval van nood tijdig behandeld te worden. Daarom is de preventieve medische zorg bijzonder belangrijk. En alleen vroege opsporing en vroege diagnose kunnen vroege behandeling en vroeg herstel opleveren

In 2017 implementeerde de Luanchuan-regering het accurate armoedebestrijdings- en medische uitkeringsproject om gratis lichamelijke onderzoeken te bieden aan ouderen boven de 60 en arme dorpelingen. De berg is een obstakel voor hen om te overwinnen.

Hoe het centrum voor lichamelijk onderzoek de bergen in te verplaatsen?

Een mobiel medisch voertuig is het antwoord.

ORICH Medical Device is een professionele fabrikant van mobiele medische voertuigen en medische radioactieve diagnostische apparatuur, en het enige bedrijf in China dat zeer systematische synchrone productie realiseert op het gebied van straling en mobiele medische behandeling. Bovendien bezit het een complete mobiele ziekenhuisoplossing. We zijn ons er volledig van bewust dat "maatwerk" de ziel is van mobiele medische voertuigen. Bij ORICH Medical Device zijn geen twee mobiele medische voertuigen precies hetzelfde. Onze dienstverlening start vanaf het eerste consult.

20190403090843_926

Op basis van dit plan kunnen 16 routine-onderzoeken zoals röntgenfilm, bloedroutine, B-echografie, elektrocardiogram, etc. in één keer in het voertuig worden uitgevoerd.

Bovendien leveren we, op basis van de werkelijke behoeften van het medische voordeelproject van Luanchuan, de volgende professionele systemen voor het medische voertuig van Luanchuan:

Beschermende kamers in professionele bestralingsruimte

Gezien het krappe en zware medische uitkeringsproject, worden de beschermende maatregelen van medisch personeel genomen. En het geïntegreerde ontwerp van staalskelet en carrosserie is aangenomen voor het stralingsgebied om de stralingsstraling effectief te voorkomen.

Optimalisatiesysteem voor de binnenomgeving

Tijdens het medische uitkeringsproject van Luanchuan zijn de medische voertuigen, gezien het grote aantal oudere medische onderzoekers, uitgerust met het optimalisatiesysteem voor de binnenomgeving om de lucht effectief te zuiveren, steriliseren, ontvochtigen, koelen of verwarmen, en zorgen voor de frisse lucht in het voertuig onder omstandigheden van grote mensenmassa's.

Intelligent zelfaanpassend hoogspanningsvoedingssysteem

Gezien de complexe en zware omstandigheden van de stroomvoorziening in afgelegen gebieden, zijn de voertuigen uitgerust met een intelligent zelfaanpassend hoogspanningsvoedingssysteem, dat niet alleen compatibel is met 380V industriële stroomvoorziening en 220V civiele stroomvoorziening, maar er ook voor zorgt dat de medische hulpmiddelen op medische voertuigen kunnen goed werken onder ongunstige omstandigheden zoals te hoge, te lage en onstabiele omstandigheden.

Intelligent videocloud-platform

Verschillende medische clouddiensten, zoals clouddiagnose, cloudfilm, cloudopslag, cloudboeking, cloudconsultatie, enz. worden aangeboden om groene verbindingen tot stand te brengen tussen patiënten, ziekenhuizen en experts.

In juli 2017 werden de speciale voertuigen voor het Luanchuan gezondheidsonderzoek officieel afgeleverd.

20190403090939_723

Overdrachtceremonie van medisch voertuig tussen Luanchuan en ORICH Medical Device

20190403091009_882

De heer Nie, de directeur van de Health and Family Planning Commission, de heer Li, de president van het Luanchuan People's Hospital, en de heer Ding, de president van het Luanchuan Traditional Hospital woonden de overdrachtsceremonie bij

20190403091034_647

Functionele binnenruimte van ORICH multifunctioneel gezondheidsonderzoeksvoertuig

Luanchuan investeerde RMB 10.3 miljoen om gratis lichamelijk onderzoek te bieden aan meer dan 50,000 ouderen boven de 60 en arme dorpelingen. De twee medische voertuigen worden gebruikt om de gratis lichamelijke onderzoeken uit te voeren voor meer dan 40,000 ouderen, wat in alle kringen goed wordt beoordeeld. Xinhua News Agency meldde het exclusief op de voorpagina van de Xinhua Daily Telegraph.

20190403091116_763

Voorpaginaverslag van Xinhua News Agency

Gratis medisch voertuig rijdt het kleine dorp binnen

20190403091228_162

ORICH medisch voertuig in Huangbai Village, Miaozi Town, Luanchuan County

20190403091250_411

Röntgenonderzoek op medisch voertuig

20190403091321_383

Echografisch onderzoek op medisch voertuig

20190403091350_729

ECG-onderzoek op medisch voertuig

20190403091427_849

Bloeddrukmeting voor dorpelingen

20190403091449_608

Bloedonderzoek voor dorpelingen
Raadpleeg het aantal nationale medische en gezondheidsinstellingen eind mei 2017, uitgegeven door het Statistisch Informatiecentrum van de National Health and Family Planning Commission. Eind mei 2017 bedroeg het aantal medische en gezondheidsinstellingen in het hele land 988,000 . In sommige afgelegen gebieden zijn medische diensten echter nog steeds lastig. De staat heeft veel geïnvesteerd om de medische hulpmiddelen aan te schaffen. In veel gebieden zijn de ziekenhuizen op provinciaal niveau uitgerust met verschillende hoogwaardige medische hulpmiddelen, zoals CT, NMR en MBI. Door verschillende gecompliceerde factoren, zoals verkeer, hebben veel mensen in het basisonderwijs echter geen toegang tot de medische diensten. De medische instellingen op alle niveaus hebben een goede manier nodig om het mobiliteitsprobleem van medische hardwarebronnen op te lossen, dus de mobiele medische voertuigen zijn wat ze willen.
De kernwaarde van medische diensten is niet dat CT 128 rijen is of NMR 3T is, maar medische zorg staat aan uw kant wanneer u die nodig heeft.
ORICH Medical Device is bereid om samen te werken met andere medische instellingen om het medische voertuig van ORICH naar elke hoek te rijden waar het nodig is.

Populaire categorieën