Alle categorieën

Nieuws

Je bent hier : Home > Nieuws

Zie je hoe deze voertuigen de Chinese ijsatleten "tot de tanden bewapend" beschermen?

Tijd: 2023-05-25 Hits: 69

Om het vlotte verloop van de Olympische Winterspelen te garanderen, is elk wedstrijdterrein uitgerust met professionele medische ondersteuningsteams en multifunctionele mobiele diagnose- en behandelingsvoertuigen. Het mobiele DR Medical-onderzoeksvoertuig, het mobiele CT-voertuig, het mobiele voertuig voor orale behandeling en het mobiele operatievoertuig van ORICH Medical Equipment (Tianjin) Co., Ltd. bevinden zich bijvoorbeeld overal in het wedstrijdgebied. Het kan niet alleen het stagnatiepunt realiseren, circuittestinspectie, gezondheidsinspectie, en in staat om eenvoudige spoedoperaties uit te voeren, moeilijke complexe problemen, kan worden bereikt met een transitziekenhuis, een vast puntziekenhuis en vooraanstaande experts en real-time communicatie tussen medische experts , de volledige Gedeelde gezondheidsdossiers van de atleten, onderzoeksresultaten, medisch dossier, beeldgegevens, ondersteuning van consultatie op afstand meer, Realiseer echt het hele proces om het behandelingskanaal voor atleten open te stellen, een solide trainingsveiligheid en verdedigingslinie voor de gezondheid van atleten op te bouwen.

ORICH Medisch mobiel lichamelijk onderzoeksvoertuig is uitgerust met digitaal DR-radiografiesysteem, kleuren-Doppler-echografie-onderzoeksapparatuur, elektrische audiometriekamer, elektrocardiogramonderzoek, longfunctie onderzoeks- en andere apparatuur, geïntegreerde poliklinische noodgevallen, bloed collectieonderzoek, DR, echografie, elektrocardiogram onderzoek, longfunctieonderzoek en andere functies, indien een sporter dat is gewond geraakt bij een ongeval tijdens de wedstrijd, Toegang tot onmiddellijk onderzoek en professionele behandeling.

Als lid van het medische beveiligingsteam voor de winter van Peking in 2022 Olympische Spelen heeft ORICH Medical sindsdien voortdurend doorbraken geboekt vestiging. Na 19 jaar inspanningen is ORICH Medical uitgegroeid tot een professionele fabrikant van medische beeldvormingsapparatuur ter wereld en een toonaangevende leverancier van mobiele medische voertuigen in China. Het is geslaagd voor de FAD-certificering de Verenigde Staten, de CE-certificering in de Europese Unie en de GOST certificering in Rusland. Verkregen de door de Verenigde Naties gekwalificeerde leverancier kwalificatie. In de strijd tegen COVID-19 in 2020 zorgde China voor meerdere mobiele CT-voertuigen en diverse medische apparatuur voor Wuhan, gedoneerd beschermingspak aan het centraal ziekenhuis van Wuhan en maskers aan de Tianjin Education Commission, en heeft met zijn professional krachtigere bijdragen geleverd aan het algemeen welzijn prestaties.


Populaire categorieën